REN Interiørdesign

Jeg heter Renate N. Engan, er 29 år og Steinkjerjente med stor S. Har gått på interiørlinja ved Norges Kreative Høyskole i Trondheim og fullførte en bachelorgrad i BA (Hons) Interior design ved Solent University i Southampton, England.

Jeg elsker det å kunne uttrykke sine kreative sider og å bruke sine talenter. Det er mange måter å utrykke dette på, men min lidenskap er interiør og det er det jeg driver med. Farger, materialer, lys, design og personligheter. Jeg liker å treffe nye folk, og å bli kjent med menneskene bak det ytre. Alle har ulik smak, ulike meninger og er forskjellige. Det er nettopp dét som skaper unike personligheter. Og det er det som er så spennende i dette faget.

Boligen din skal være etter din smak, etter dine ønsker og oppfylle dine krav til funksjonelle, varige og gode løsninger som forenkler hverdagen din og skaper trivsel. For mange faller dette lett, men for andre kan det være krevende å finne en løsning som man er fornøyd med.

Derfor skapte jeg REN Interiørdesign. For det er det jeg driver med, ren interiørdesign, det er stilen jeg har og det er halve navnet mitt. Det er hele meg. Det er også deg, du som trenger hjelp. Sammen kan vi skape ren interiørglede. For deg.

Takk til Fotograf Trine Hustad for foto til REN Interiørdesign, og takk til Bohus Steinkjer for lån av Vega Sofa og Diamond Bordlampe til forsidebildet.

Retter også en stor takk til Snopp Designbyrå for stor hjelp med hjemmesiden, og Tommy Larsen for den RENt kule logoen!

Kontakt meg

renate-REN-interiordesign